1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Trafikten kaçmak istedi, dereye çakıldı

Trafikten kaçmak istedi, dereye çakıldı

Serkan Genç Bursa'da yoğun trafiğe takıldı. Trafikten kurtulmak istedi; yükselen derenin içine arabasıyla girdi. Serkan Genç, lüks cipiyle derenin içine saplandı

A+A-

 

Bursa’da yoğun trafikten kurtulmak için suları yükselen derenin içerisinden geçmek isteyen 29 yaşındaki Serkan Genç, kullandığı lüks cipin motorunun su alması sonucu derenin ortasında mahsur kaldı. Aracın camından tavana çıkıp 45 dakika burada kurtarılmayı bekleyen Genç, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu aracıyla birlikte dereden çıkartıldı.

200 BİN DOLAR DEĞERİNDE


Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan ve Dikkaldırım ile Odunluk mahallelerini ayıran Nilüfer Deresi’ndeki sular, yoğun yağmur ve Doğancı Barajı’nın kapaklarının açılması sonucu yükseldi. İnşaat şirketi sahibi olduğu öğrenilen Serkan Genç, bugün sabah saatlerinde trafiğe takılmamak için 200 bin dolar değerindeki lüks cipi ile derenin içinden geçerek İzmir Yolu’na çıkmak istedi. Cipiyle dereye giren Serkan Genç’in aracının içi bir anda suyla doldu. Aracın motorunun da durması üzerine hareket edemeyip derenin içerisinde mahsur kalan Genç, camını açtığı cipin tavanına çıktı.

ÇELİK HALATLA KENARA ÇEKİLDİ


Genç’in cep telefonu ile haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri 1.5 metre derinliğindeki suya girerek çelik halat taktıkları cipi vinç yardımıyla suyun kenarına çekti. Aracın tavanında yaklaşık 45 dakika boyunca mahsur kalan Genç, bir arkadaşını alıp sahibi olduğu inşaat alanına gitmek istediğini belirterek, "Trafik yoğun olduğu için dereden karşıya geçmek istedim Her gün bu yolu kullanıyorum ama bugün sular yükselmiş. Aracın motoru durunca mahsur kaldım. Ben de aracın tavanına çıkarak yardım istedim" diye konuştu. Bölgede bulunan uyarı tabelalarını kimsenin dikkate almadığını ifade eden Dikkaldırım Mahalle Muhtarı Mustafa Özderya, "1 ay önce de servis minibüsü içerisinde çocuklarla aynı yerde mahsur kalmıştı. Belediyenin köprü çalışmaları devam ediyor. Ancak vatandaşlarımız çok sabırsız" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.