1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Televizyonlar İYİ Parti’nin kurultayını görmedi

Televizyonlar İYİ Parti’nin kurultayını görmedi

İYİ Parti’nin Ankara’da yapılan 2. Olağan Büyük Kurultayı sırasında Genel Başkan Meral Akener kurultay konuşmasını yaparken, NTV, CNN Türk, Habertürk ve TRT Haber kanallarının canlı yayına girmemesi ve rutin yayın akışlarını devam ettirmeleri dikkat çekti

A+A-

İYİ Parti’nin 2. Olağan Büyük Kurultayı Ankara’da gerçekleşiyor. Kurultayda Genel Başkan Meral Akşener’in konuşması sırasında haber kanallarının canlı yayına geçmemesi ve yayın akışlarını bozmaması dikkat çekti.

Akşener’in konuşması sırasında CNN Türk, Habertürk, NTV ve TRT Haber kanallarının hiçbiri canlı konuşmayı canlı yayında vermedi.

Konuşma sırasında NTV’de Yüzde 100 Futbol programının dün yayınlanan ve Beşiktaş-Antalyaspor maçı sonrasında yapılan bölümün tekrarı yer aldı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yapan gazeteci Adnan Bulut, şu ifadeleri kullandı:

meraltwetter.jpg

“Sözde haber kanalları yine penguene bağladı. TBMM'de temsil edilen, ülkenin en büyük partilerinden İYİ Parti kurultay yapıyor. Meral Akşener konuşma yapıyor. Siz dükkanı kapatıp gidin. Habermiş, gerçeklikmiş, evrensel yayın ilkeleriymiş umurunuzda değil nasılsa. Hayat size güzel.”

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.