1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tecavüzü DNA testi aydınlattı

Tecavüzü DNA testi aydınlattı

Köyceğiz'de bir köyde 2007 yılında yaşanan tecavüz ile ilgili soruşturma, DNA testleri ile 6 yıl sonra sonuçlandı

A+A-

 

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi Beyobası Beldesi Pınar Köyü’nde, 2007 yılında 14 yaşındayken tecavüze uğrayan ve bir erkek çocuk dünyaya getiren zihinsel engelli A.G.’nin ailesinin şikayeti üzerine jandarma çalışma başlattı. 6 yıl sonra DNA testiyle A.G.’ye tecavüz eden kişinin aynı köyde yaşayan 34 yaşındaki M.A. olduğu belirlendi. Mahkemeye çıkarılan M.A. tutuklandı.

200 ERKEKTEN DNA ÖRNEĞİ ALMIŞLARDI

Beyobası Beldesi Pınar Köyü’nde yaşayan zihinsel engelli 20 yaşındaki A.G., 6 yıl önce kimliği belirsiz bir kişinin tecavüzüne uğradı. Şoka giren kızlarının hareketlerindeki farklılığı gören ailesi A.G.’yi hastaneye götürdü. Kontrolde A.G.’nin tecavüze uğradığı belirlenince ailesi, jandarmaya gidip durumu bildirdi. Tecavüzle ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, köyde yaşayan 200 erkekten DNA testi için örnek aldı. Ancak bir sonuç elde edilemedi.

HAMİLE KALDIĞINI SONRADAN ANLADILAR

Bu arada hamile kaldığı anlaşılan A.G. de bir süre sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Olayın peşini bırakmayan jandarma, köyde yaşayan ve daha önce DNA testi için örnek alınmayan birçok erkekten kan örneği aldı.

TECAVÜZCÜ EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK BABASI

Son testler sonuç verdi ve tecavüz sonucu dünyaya gelen çocuğun aynı köyde yaşayan evli ve üç çocuk babası 34 yaşındaki M.A.’ya ait olduğu tespit edildi.

M.A., jandarma tarafından dün gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.