1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Tecavüzcü sahte mehdi'ye 12.5 yıl

'Tecavüzcü sahte mehdi'ye 12.5 yıl

Kendini 'mehdi' olarak tanıtıp, ağzından burnundan kan gelen videolarla özellikle genç kızların beynini yıkayan 43 yaşındaki adam 12.5 yıl hapis yatacak

A+A-

Adana'da, kendini ’mehdi’ olarak tanıtıp, toplantılarına katılanlardan biri yaşı küçük 4 genç kıza tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklanan ve hakkında 51 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 43 yaşındaki Mustafa Almas, 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi’nde güneş enerjisi sistemleri satan Mustafa Almas, iddiaya göre, dini yönden bazı üstün vasıfları bulunduğunu ileri sürerek farklı bir yaşam tarzı oluşturup, çevresine kendini ’mehdi’ olarak tanıttı. 

'AĞZIMDAN BURNUMDAN KAN GELDİ'

Mustafa Almas, yaptığı toplantılarda, üstün vasıflarından dolayı geçmişte bazı haksız saldırılara uğradığını ve bundan dolayı da ağzından ve burnundan kan gelerek kendinden geçtiğini gösterir şekilde hazırlanmış görüntü ve fotoğrafları izleterek özellikle genç kızların ilgisini çekmeye başladı. 

İLAÇLA UYUTUP TECAVÜZ ETTİ 

Sahte mehdi, sonra da eşi, kız kardeşi ve yanında çalışanların da yardımıyla, toplantılarına katılan 13 yaşındaki H.K.’nın çayına ilaç koyup uyuttuktan sonra tecavüz etti. Sonra da sırasıyla, yanında muhasebecilik de yapan 31 yaşındaki F.M.U.’ya, babası tarafından çalışması için getirilen 21 yaşındaki M.Y. ile işyerinde çalışan işçisinin kız kardeşi 20 yaşındaki K.C.’ye de aynı yöntemle cinsel istismarda bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.