1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Tarık Taşçı: Bütünleşmeyi sağlamak için uğraşacağız

Tarık Taşçı: Bütünleşmeyi sağlamak için uğraşacağız

MHP İl Başkanlığı’na atanan Tarık Taşçı, Kesinlikle ayrışmayı değil, bütünleşmeyi sağlamak için uğraşacağız. Önceki yıllarda görev almış kişilerin deneyimlerinden faydalanacağız” diye konuştu

A+A-

 

MHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde Hasan Kaya’nın görevden alınmasıyla kapatılan MHP İl Başkanlığı, önceki gün göreve getirilen Tarık Taşçı ile tekrar açıldı. Yeni yönetimi belirlenen il teşkilatının önündeki hedefleri Memleket Gazetesi’ne değerlendiren MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşçı, ilk yönetim toplantısının ardından teşkilatlanarak yerel seçimlere yönelik çalışma başlatacaklarını belirtti.

SANDIKTAN GÜÇLÜ ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ

Yeni yönetimin her meslek grubundan, toplumu kapsayıcı vasıflara sahip kişilerden oluştuğuna dikkat çeken Taşçı, “Yeni yönetimimiz, tümüyle Konyalılardan oluşuyor. Gerek meslekleri, gerekse kişilik yapılarıyla Konya halkını kucaklayıcı özelliklere sahip yeni yönetimimiz, şehrimizdeki partililerin yanında olacaktır. En kısa zamanda yapacağımız ilk toplantının ardından yerel seçim hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Konya’da Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren çok sayıda vatandaşımız var. Bu tabanı çok iyi değerlendirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz sandıktan güçlü bir şekilde çıkmak” dedi. Yönetim kurulunda kimlerin olduğunu en kısa zamanda düzenleyecekleri bir basın toplantısıyla paylaşacaklarını söyleyen Taşçı, basın-yayın kuruluşlarıyla istişare halinde hareket edeceklerini kaydetti.

HEDEFİMİZ AYRIŞMA DEĞİL BÜTÜNLEŞME

Daha önce MHP çatısı altında görev alan kişilerle problemsiz bir şekilde çalışmayı sürdüreceklerine dikkat çeken Taşçı, “Ne olursa olsun partimize gönül vermiş, bu uğurda elini taşın altına koymuş olan kişilerle uyum halinde çalışmayı öncelikli konu olarak belirledik. Kesinlikle ayrışmayı değil, bütünleşmeyi sağlamak için uğraşacağız. Önceki yıllarda görev almış kişilerin deneyimlerinden faydalanacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.