1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Su tesisatçısıyım dedi, hırsız çıktı

Su tesisatçısıyım dedi, hırsız çıktı

Fatih'te devriye görevi yapan Yunus polisleri, bir genci durdurdu. Üzerinden İngiliz anahtarları ve tornovidalar çıkan genç, polislere su tesisatçısı olduğunu söyledi

A+A-

 

Yunuslar, bu sırada elindeki poşeti inceledi. Poşet içerisinden laptop, kupa, madalya, mermer santraç takımı ve çeşitli ziynet eşyaları çıktı. Hırsız suçunu itiraf ederek polis merkezine götürüldü.Olay, Kocamustafapaşa Seyit Ömer Mahallesi’nde 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, mahelledeki hırsızlık olaylarının artması üzerine bölgede çok sayıda Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri görevlendirildi. Devriye görevi yapan yunuslar, 17 yaşındaki Süleyman E.’yi şüphe üzerine durdurdu. Gencin üzerini arayan yunuslar, 2 İngiliz anahtarı ve 4 adet tornovida buldu. 17 yaşındaki Süleyman E. polislere ’Su tesisatçısı’ olduğunu söyleyerek tornavida ve İngiliz anahtarlarını mesleği gereği kullandığını belirtti. Yunus ekipleri, gencin elindeki poşete baktı.

SU TESİSATÇISI LAPTOPLA NE İŞ YAPAR?Poşetin içinde laptop gören yunuslardan biri "Su tesisatçısı laptopla ne iş yapar" diyerek tüm torbayı kaldırıma boşalttı. Torbanın içinden lokma ve tornavida uçları, makas, madalya, kupa, traş makinesi, porselen santraç takımı, hard disk, yüzük ve MP3 gibi eşyalar buldu. Polisler, gence bunları nereden çaldığını sorunca Süleyman E. "Yedikule Hacı Hüseyin Ağa Mahallesi, Narlı Kapı Caddesi’ndeki bir apartmandaki daireyi gösterdi. Daireye balkon kapısından girdiğini belirten Sülen E.yma eşyaları buradan çaldığını itiraf etti. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne götürüldü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.