1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Stajyer hemşirenin acı ölümü

Stajyer hemşirenin acı ölümü

TEKİRDAĞ’da özel bir hastanede stajyer hemşire olan 16 yaşındaki Yeşim İntepe, iş çıkışı yolun karşısına geçmeye çalışırken Astsubay Ali Ç.’nin kullandığı otomobilin altında kalıp feci şekilde öldü.

A+A-

 

Olay, Tekirdağ-İstanbul Karayolu Hürriyet Mahallesi üzerinde meydana geldi. Özel bir hastanede stajyer hemşire olarak çalışan Yeşim İntepe, iş çıkışı evine dönmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada yoldan geçen astsubay Ali Ç.'nin kullandığı 17 FZ 748 otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza çarptı. İntepe, yaklaşık 100 metre otomobilin altında sürüklendi. Ağır yaralanan hemşire adayına ilk müdahaleyi çalıştığı hastane personeli yaptı. Yeşim İntepe, yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA 
 
Çerkezköy İlçesi’ndeki Tugay Komutanlığı’nda astsubay olarak görev yapan Ali Ç.’nin bir günlük izni için Tekirdağ’a geldiği ve dönüş yolunda hemşire adayına çarptığı öğrenildi. Öte yandan kaza anı hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazadan sonra şoka giren Ali Ç., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından, ifadesi alınmak için 8’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.