1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son nefesinde katilin adını verdi

Son nefesinde katilin adını verdi

Borç anlaşmazlığı olan kişiler tarafından evinden çağırıldıktan 5 dakika sonra bıçaklanan genç, son nefesinde polise katilinin adını söyledi

A+A-

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, üç gün önce bıçaklanarak öldürülen Mustafa Kaya Karagün’ün cinayet şüphelisi olarak üç kişi yakalandı. Aralarında alacak verecek anlaşmazlığı olan kişiler tarafından evinden çağırıldıktan 5 dakika sonra bıçaklanan Karagün, son nefesinde polise katilinin adını söyledi.
Olay, geçen perşembe günü saat 23.00 sırlarında meydana geldi. Hırsızlık suçundan kaydı bulunan 20 yaşındaki Mustafa Kaya Karagün, evinde bulunduğu sırada kendisine telefon açan kişiler tarafından dışarıya çağırıldı. Evden ayrıldıktan yaklaşık 5 dakika sonra Karagün, buluştuğu kişilerle yaşadığı tartışmanın ardından bıçaklandı. Ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldıran Mustafa Kaya Karagün kurtarılamadı.

ÜÇ ŞÜPHELİ YAKALANDI
Karagün, hastanedeki müdahaleler sırasında son nefesini vermeden önce, polise kendisini bıçaklayan kişinin adını söyledi. Bunun üzerine araştırmalarını bu yöne kaydıran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Kaya Karagün’ün en son görüştüğü kişilerin isimlerini belirledi. Karagün’ün ölmeden önce adını söylediği M.E.’nin de bulunduğu üç kişi yakalandı. Gözaltına alınan 23 yaşındaki M.E., 20 yaşındaki G.Y. ve 21 yaşındaki Z.D.K. ifadelerinde olayla ilgililerinin olmadığını ileri sürdü.
Üç şüpheli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
G.Y. tutuklanırken, M.E. ile Z.D.K. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.