1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şeytanın bile aklına gelmez!

Şeytanın bile aklına gelmez!

Kanada'ya gönderilmek üzere çikolata kutularının içerisine gizlenmiş 2 kilo 125 gram afyon sakızı ele geçirildi.

A+A-

VAN Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir kargo şirketine yaptığı operasyonda, Kanada'ya gönderilmek üzere çikolata kutularının içerisine gizlenmiş 2 kilo 125 gram afyon sakızı ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili İran uyruklu 2 kişi tutuklandı.
Aldıkları bir istihbaratı değerlendiren Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Van üzerinden yurt dışına uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı istihbaratı üzerine bir kargo firmasına ait aktarma deposuna baskın yaptı. Kanada'ya gönderilmek üzere kargoya teslim edilen bir karton kutuya özel eğitimli narkotik köpeklerinin tepki vermesi üzerine detaylı arama yapıldı. Yapılan aramada, kutunun içinde 5 adet çikolata paketi, 4 adet şekerleme paketi ve bir miktar çerez bulundu. Paketlerde ayrıca 154 adet çikolata ambalajı içerisine gizlenmiş 2 kilo 125 gram afyon sakızı bulundu.
Polis ekipleri kargonun göndericisi olduğu belirlenen ve isimleri açıklanmayan 2 İran uyrukluyu yakalayarak gözaltına aldı. İranlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, soruşturma sürüyor.
 

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.