1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sevgilisinin intihar ettiği yerde suya atladı

Sevgilisinin intihar ettiği yerde suya atladı

Adana'da üniversite öğrencisi Derya Öcal, bir yıl önce sevgilisinin intihar ettiği yerde Seyhan Nehri'ne atladı. Öcal'ı arama çalışması sürüyor

A+A-

 

Çukurova Üniversitesi’nin Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Derya Öcal, dün akşam  arkadaşlarına cep telefonundan intihar edeceğini belirten mesajıyla Ahmet Arif’in ’Vurulmuşum’ şiirini gönderip, Gençlik Köprüsü üzerinden Seyhan Nehri’ne atladı. Mesajı okuyan arkadaşları ile genç kızın suya atladığını görenler durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine gelen dalgıç ekiplerinin akşam geç saatlere kadar süren aramalarına rağmen Derya Öcal’a ulaşılamadı. Derya Öcal’ı arama çalışmaları, bugün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başladı. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler, Seyhan Nehri’nde genç kızı ararken Derya Öcal’ın okul arkadaşları ve Mersin’den gelen babası Özcan Öcal da arama çalışmalarını izledi.

Oldukça üzgün görünen baba Özcan Öcal, "En son dün akşam 18.30 sıralarında görüştük. Para istedi, ben de pazartesi gönderirim cevabını verdim. ’Kendinize iyi bakın’ dedikten sonra telefonu kapattı. Bildiğim bir sorunu yoktu" dedi.

'BUNALIMA GİRMİŞTİ'

Genç kızın uzun zamandan beri bunalımda olduğunu ileri süren arkadaşları, geçtiğimiz yıl aynı yerde sevgilisi Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Osman Emre’nin intihar ettiğini belirterek,  "Osman Emre bunalıma girmişti, sorunları vardı. 7 Nisan 2012’de arkadaşlarına mesaj gönderip intihar edeceğini söyledikten sonra suya atlamıştı.

Derya da o olaydan çok etkilendi, bir türlü kendini toparlayamadı. Sık sık Osman’ın yaşamına son verdiği yere gelirdi. Akşam da yine gelmiş, arkadaşlarına mesaj göndermiş. Mesajı alınca herkes olacakları tahmin edip, buraya geldi. Ama Derya yapacağını yaptı" diye konuştu.

Derya Öcal’ı arama çalışmaları sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.