1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Sevgililer Günü'ne özel pasta

Sevgililer Günü'ne özel pasta

BURSA'da bir pastane tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel pasta yapıldı

A+A-

Yaklaşık 1 haftada hazırlanan pastanın yapımında 35 kilogram çikolata kullanıldı. Bin 500 liraya mal olan pasta, 250 kişi tarafından tüketilebilecek boyutta hazırlandı.

Bursa'da faaliyet gösteren Rıhtım Pastanesi, Sevgililer Günü'ne özel pasta hazırladı. Daha önce de günün anlamına ilişkin pastalar yaptıklarını söyleyen Pasta Ustası Metin Taşçı, bu kez iki kalbin bulunduğu pasta yaptıklarını kaydetti. Pastayı iki yardımcısı ile birlikte 1 haftada hazırladıklarını açıklayan Taşçı, "Pastamızı tamamen çikolatadan yaptık. Çikolatıyı da renklendirek püskürtme yöntemiyle farklı görüntü verdik. Farklı lezzetlerde çikolatalar da üretiyoruz. Bu ürünleri müşterilerimize de sunuyoruz" diye konuştu.

Pastada kullandıkları malzemeler ile ilgili bilgi de veren Taşçı, "Pastamızı 250 kişinin tüketimine göre hazırlandı. Yaklaşık 35 kilogram çikolata kullandık. Pastanın yan bölümlerine de saksı çikolatalar da koyduk. Bu şekilde farklı lezzetleri tatmak isteyen müşterilerimizin damak zevkine sunuyoruz" dedi.

Pastanın bin 500 liraya mal olduğunu açıklayan Taşçı, almak isteyen tek kişiye de pastayı satabileceklerini, alan olmazsa eritip tekrar çikolata olarak kullanabileceklerini de sözlerine ekledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.