1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şehit onbaşı Gümüşhane'de toprağa verildi

Şehit onbaşı Gümüşhane'de toprağa verildi

Siirt'te düşen helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Yusuf Tüfekçi, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde toprağa verildi.

A+A-

Şehit Onbaşı Tüfekçi için ilçe merkezinde düzenlenen cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral İhsan Batı, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, şehidin yakınları ve yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Baba Kenan Tüfekçi ile eşi Asiye ve çocukları Nuran, İlknur ve Yakup tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit babası Kenan Tüfekçi, başsağlığı dileyerek teselli etmeye çalışan Bakan Bayraktar’a, "Oğlumu şehit verdim. Türk bayrağını Kandil'e dikin" dedi.

Gümüşhane Müftüsü Süleyman Aktaş'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Tüfekçi'nin cenazesi askerler tarafından cenaze aracına konuldu ve Akçal Köyü’ne götürüldü. Cenaze gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.