1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. ŞEHİT EŞİ ZEKİYE ÜLKER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ŞEHİT EŞİ ZEKİYE ÜLKER’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çankırılı Zekiye Hanım engellilere destek olmak amacıyla topladığı yaklaşık 25.000 kapağı 14.01.2013’de Dünya Engelliler Spor Kulübüne teslim etti.

A+A-

 

Eldivan-Saray Köylü Zekiye Ülker yaklaşık 4 ayda topladığı kapaklarla engellilere destek oldu. Ankara’da ikamet eden Zekiye Hanım engellilere destek olmak amacıyla topladığı kapakları 14.01.2013’de Dünya Engelliler Spor Kulübüne teslim etti.

Görüşlerini aldığımız Zekiye Hanım;
Herkesin duyarlı olması gerektiğini,engelli kardeşlerimize hepimizin yardımcı olmasını söyledi. Ayrıca, bu tür davranışların toplumumuzda dayanısmayı artıracağına vurgu yaparken esas bu kampanyalara öncülük eden, bu tür faaliyetleri ve organızasyonları düzenleyenlere teşekkür etmek gerekir dedi.

Ayrıca 2012 yılında da Çankırılı Kadınlar Derneği tarafından “Yılın Annesi” seçilen Zekiye Hanım bu tür sosyal sorumluluk projesi çercevesindeki faaliyetlere elimden geldiğince destek  olmaya devam edeceğini ifade ederken ülkesini seven tüm insanların daha duyarlı olmasını istedi.

Dünya Engelliler Spor Kulubü Derneği Başkanı Erol Parlak ise;
Bu konuda herkesin duyarlı olmasını; bu tür kapakların geri dönüşüme kazandırılarak engelli arkadaslarımıza destek olduğunu hem de cevreyi koruduğunu  ifade etti. Ayrıca duyarlılığından dolayı Zekiye Ülker’e  “Teşekkür Belgesi” takdim etti ve diğer yurttaşlarımızdan da benzer davranışları bekliyoruz dedi. Son olarak ise eksik kalan kısım tamamlanarak sandalyeyi aldığımızda da ihtiyac sahibine Zekiye Ülker’le birlikte ulaştıracaklarını söyledi.

Ankara’da Kapak vermek isteyenler için adres şöyle:

Dünya Engelliler Spor Kulübü
Ziya Gökalp Cad. Metrohan İş Merkezi No: 24/66
Kızılay
ANKARA
0 (312) 431 27 37
0 (312) 431 27 38

http://www.dunyaengelliler.org.tr/

Haber:Gökhan ERCAN

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.