1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Q7 mi, Reyes mi!

Q7 mi, Reyes mi!

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni yıldızlar. Galatasaray ve Fenerbahçeliler'in 2013'ten tek beklentisi, yeni dünya yıldızları. Quaresma mı, Reyes mi? Ezeli rakipler şimdiden birbirine meydan okuyor.

A+A-

Bir taraftar yeni yılda kulübünden ne ister? Elbette transfer. Galatasaray ve Fenerbahçeliler’in 2013’ten en büyük beklentisi, kadroya yapılacak takviyeler. Hedef isimler de belli. Cim Bom, Kartal’la bağlarını koparan Ricardo Quaresma’yı kovalıyor. Fenerbahçeliler ise Galatasaray’ın geçen sezon ikna edemediği Jose Antonio Reyes’i muhtemel 11’lerine yazıyor! Sarı-Kırmızılılar, Q7 için 5 milyon Euro’luk tazminatı ödemeyi bile göze aldı. Kadıköy müdavimleri, “Mutlaka 2-3 transfer yapacağız” diyen Başkan Aziz Yıldırım’a güveniyor. Futbol topunun mesaiye ara verdiği 2012’nin son günlerinde taraftarın nabzı yükseliyor. Yıldızlarla süslü kadrolarının, kalitesi tartışılmayacak Quaresma ve Reyes’le takviye edilmesini bekleyen ezeli rakipler ise şimdiden birbirlerine meydan okuyor.
Hedefler büyük
Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazmak isteyen Galatasaray... 2013’te 3 kulvarda birden finale gitmek isteyen Fenerbahçe... İki dev, iki büyük hedef. Ve o hedefleri kovalayacak iki büyük yıldız. Bu şartlarda 2013 çok renkli geçeceğe benziyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.