1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Putin İstanbul'da

Putin İstanbul'da

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği' toplantısı için İstanbul'a geldi.

A+A-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i taşıyan uçak, öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na indi. Putin'i, Enerji Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve diğer yetkililer karşıladı.

Aracına binmeden gazetecilere el sallayan Rusya Devlet Başkanı ve konvoyu yoğun güvenlik önlemler ialtında Dolmabahçe Sarayı'na doğru yola çıktı.

ERDOĞAN-PUTİN GÖRÜŞMESİ BAŞLADI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesi başladı. Putin, görüşmenin gerçekleşeceği Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne saat 13.45'te geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin, ofisin girişinde Başbakan Erdoğan tarafından karşıladı. Putin ve Erdoğan, daha sonra görüşmenin gerçekleştirileceği salona geçti.

Rusya Devlet Başkanı Putin, ofisin girişinde Başbakan Erdoğan tarafından karşıladı. Putin ve Erdoğan, daha sonra görüşmenin gerçekleştirileceği salona geçti. İki lider el sıkıştıktan sonra koltuklarını oturdu. Erdoğan ile Putin'in görüşmesinde ilk konu "Putin'in bel ağrıları"ydı. Putin'in Erdoğan'a spor yapmayı önerdiği duyuldu.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.