1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polisten 'Harlem Shake' gazı

Polisten 'Harlem Shake' gazı

'Gangnam Style'ın ardından fenomen olan Harlem Shake dansını sokakta yapmak isteyen Tunuslu öğrencilere polisten gaz ve gözaltı

A+A-

Tunus’ta güvenlik güçleri Suse şehrinde bir hastanenin yanında "Harlem Shake" dansı yapan öğrencilere müdahale etti. Polisin, "Harlem Shake" yapan öğrencilere , "dans etmeyi bırakın ve dağılın" çağrısı yaptığı, buna uymayan lise öğrencilerine göz yaşartıcı bombayla müdahale ettiği ve 7 öğrenciyi kısa süreli gözaltına aldığı bildirildi. 
İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "öğrencilerin hastane yanında gürültü çıkardığı ve havai fişek attığı, polisin uyarılarını dikkate almadıkları için müdahalede bulunulduğu" kaydedildi. 
Bir öğrenci, eğitim gördükleri lisenin müdürünün, okulda bu dansı yapmalarına izin vermediğini, bu yüzden bu mekanı seçtiklerini söyledi. 

PROTESTO SHAKE GELİYOR!
Tunus’ta bir gençlik hareketi, hükümeti ve Nahda hareketini protesto etmek için yarın Eğitim Bakanlığı önünde "Harlem Shake" dansı yapacaklarını duyurdu.
Mısır’da Müslüman Kardeşler’in yönetimde etkin ve baskıcı olduğunu düşünen aktivistler ise yarın Kahire’de Müslüman Kardeşler Teşkilatı Genel Merkezi önünde "Harlem Shake" yapacaklarını açıkladı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.