1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polis dövüp silahını aldılar

Polis dövüp silahını aldılar

İSTANBUL'da Fenerbahçe-Bursaspor maçını izledikten sonra Bursa'ya dönen 3 kişi iddiaya göre gürültü yaptıkları için kendilerini uyaran sivil polis ve arkadaşını dövüp, silahını aldı.

A+A-

Polis memuru ve arkadaşı hastanede tedaviye alınırken, kaçan 3 kişi Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek silahı teslim etti. 

Merkez Osmangazi İlçesi'nde Çarşı Polis Merkezi'nde görevli polis memuru M.İ., dün akşam izinli olduğu için arkadaşı T.Ç. ile birlikte gezmeye çıktı. Polis memuru gecenin ilerleyen saatlerinde Bursaspor'un, Fenerbahçe ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmayı izledikten sonra gelen ve iddiaya göre küfürlü ve yüksek sesle konuşan İ.K. (25), M.D. (24), O.K.'yi (23) uyardı. Aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İ.K., M.D. ve O.K., arkadaşı ile birlikte dövdükleri polis memuru M.İ.'nin tabancasını alarak kaçtı. Yaralılar ambulans ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaçan şüpheliler ise bir süre sonra Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek tabancayı teslim ettiler.

3 kişi, polis memuru ve arkadaşının kendilerine hakaret ettiğini ileri sürerken, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.