1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Park halindeki çekiciye çarptı

Park halindeki çekiciye çarptı

Ataşehir'de bir otomobil park halindeki çekiciye çarptı. Kazada Özbek uyruklu 2 kişiden 1'i araç içinde sıkışarak yaşamını yitirirken, 1'i ise yaralandı. Yaralı sürücünün yaklaşık 2,5 yıl önce Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yaptıklarını itiraf ettiği öğr

A+A-

 

Kaza, saat 00.00’da Ferhatpaşa Mahallesi Akdeniz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ismi öğrenilemeyen Özbekistan uyruklu bir kişi 06 UJ 417 plakalı otomobil ile Ataşehir’den Sancaktepe istikametine ilerlediği sırada yolun sağında park halinde bulunan çekiciye çarptı.

TÜRKİYE’YE KAÇAK YOLLARLA GİRMİŞLER

Kaza sonrası araç hurdaya dönerken sürücünün yanında oturan ve Özbekistan uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü mahalle sakinlerinin çağırdığı ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Yaralı sürücünün ilk ifadesinde, ölen arkadaşı ile birlikte yaklaşık 2,5 yıl önce Türkiye’ye kaçak yollarla girdiklerini söylediği öğrenildi. Yaralının kendisinin ve arkadaşının kimlik bilgilerini polise vermediği ve Özbekistan Konsolosluğu’na olayla ilgili bilgi verildiği belirtildi.

1.02 PROMİL ALKOLLÜYMÜŞ

Yaralı sürücünün yapılan alkol testinde 1.02 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bir görgü tanığı ise, "Gürültü üzerine dışarı çıktım. Birisi otomobil içerisinde sıkışmıştı. Sürücü araçtan indiğinde yerinde duramıyordu, kendisi alkollü olabilir. Olayı görür görmez de 112 ve 155’i aradım" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.