1. HABERLER

  2. Özcan sensin!

Özcan sensin!

İzmit Belediyesi hiç sinemaya gitmemiş 150 kadını 'Evim Sensin' filmini izlemeleri için sinemaya götürdü. Kadınlar, Özcan Deniz'i görünce büyük şaşkınlık yaşadı

A+A-

 

İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonuyla hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen 150 ev kadını dün belediye otobüsleriyle Arasta Park Alışveriş Merkezi içersinde bulanan sinema salonuna götürüldü. Sinema girişinde birer paket patlamış mısır ikram edilen ev kadınları burada Özcan Deniz’in yönetip, başrolünü Fahriye Evcen’le birlikte başrolünü oynadığı ’Evim Sensin’ filmini izlemek için heyecanla beklemeye başladı. İzmit’e davet edilen Özcan Deniz sinema salonuna girdiğinde ise kadınlar büyük şaşkınlık yaşadı. Kadınlar sanatçıyı uzun süre alkışlayarak fotoğraf çektirdi.

‘Çok heyecanlandım’

Hayatlarında hiç sinemaya gitmeyen kadınlarla birarada film izlemenin çok heyecan verici olduğunu söyleyen Özcan Deniz, “Filmleri daha önce kendi aramızda veya galalarda sinema seyircileri ile birlikte birçok kez izledik. Ama hayatlarında sinema salonlarına gitmemiş ve sinemayı perde de izlememiş insanlarla film izlemek çok heyecan verici. Bunun İzmit gibi bir yerde gerçekleşmesi bu organizasyonu daha kıymetli kılıyor. Seyirciye de çekim yapan insanlar da bunun farkında ve İstanbul’un artık her sokağı neredeyse kullanılmaya başlandı.İzmit’i, yakınlığı ve tarihi dokusu sebebiyle sizlerin de desteğiyle iş yapılacak bir bölge olarak görüyoruz” diye konuştu. Şennur Bakaç ise “İlk defa sinema salonuna getirildik. Filmin başrol oyuncusu ile birlikte film izleyeceğiz. Bunun için çok mutluyum ” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.