1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özal için Adli Tıp'tan ilk açıklama!

Özal için Adli Tıp'tan ilk açıklama!

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doç. Dr. Haluk İnce, bugün bir gazetede yer alan 'Özal'ın otopsisinde, vücudunda yüksek miktarda ‘striknin kreatin’maddesi bulundu' şeklinde yer alan haberle ilgili açıklama yaptı.

A+A-

İddialarla ilgili TRT'ye açıklamalarda bulunan İnce şunları söyledi:

"Çalışmalarımız sürüyor. Biten herhangi bir rapor yok. Aralık ayı içerisinde raporu tamamlayıp dosyayı Cumhuriyet Savcılığına göndereceğiz dedi.İnce, medyada çıkan haberlere itibar edilmemesi gerektiğinide belirterek, bahsedilen maddeyi biz bulamadık.Bu haber nasıl oluştu onu da bilmiyorum"

Adli Tıp Kurumu Başkanı Haluk İnce,"Şuanda biten yayınlanan gönderdiğimiz bir rapor yok. Bu konuda çalışmalarmız devam ediyor. 2 Ekim tarihinde deklere ettiğimiz süremiz sürmekte. Toplumumuzun çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürdüğümüzü bilmesini istiyorum.Biz raporumuzu Aralık ayında Ankara Cumhuriyet Savcılığına göndereceğiz. Raporu biz açıklamayacağız. açıklamak isterce Ankara Cumhuriyet savcılığı açıklar. Bir takım bulgular var ancak , bu bulguların sonucu şudur diyebileceğimiz elimizde birşey yok.
Önümüzdeki hafta sonuna doğru İhtisas Kurulu’na sonuçları verebiliriz diye düşünüyorum. İhtisas kurulu analiz sonuçları ve diğer bulguları hepsini birlikte değerlendirerek dosyayı hazırlayacak " dedi

İnce, medyada Özal' ın vücudunda keratin maddesi bulunduğu yönünde çıkan haberlerle ilgili ;" Maddeyi biz bulmadık Bu haber nasıl oluştu. Onuda bilmiyoruz. Bizim tahahhüt etiğimiz bir süreç var.Bu süreç sonucunda da hazırladığımız raporu göndereceğiz. Sadece sabırla beklemeleri gerekiyor Bu haber nasıl çıktı hiç fikrim yok" diye konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.