1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ormanda genç kız cesedi bulundu

Ormanda genç kız cesedi bulundu

Adıyaman'da, ormanlık alanda genç bir kız cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve bıçaklanarak öldürüldüğü saptanan genç kızın cesedi morga götürüldü

A+A-

Sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Adıyaman Kent Ormanı’nda yürüyenler, ağaçların arasında genç bir kızın yattığını fark etti. Yanına yaklaştıkları genç kızın vücudunun kanlar içerisinde olduğunu gören vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ormana gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede genç kızın vücudunda yara izleri bulunduğunu ve göğüs bölgesine aldığı bıçak darbeleri ile öldüğünü belirledi.

Üzerinden kimlik çıkmayan 15- 16 yaşlarındaki genç kızın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri; genç kızın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Güvenlik güçlerine yapılan kayıp başvurularını inceleyen jandarma, kimliğine ulaşacağı genç kızın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğünün bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.