1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Oramiral İstifa ederek veda etti!

Oramiral İstifa ederek veda etti!

Donanma komutanı Oramiral Nusret Güner'den Vali Topaca'ya veda ziyareti

A+A-

AĞUSTOS ayında toplanacak Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na getirilmesi beklenirken, 'Casusluk' soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede mağdur olarak adının yeralması ve 15 yaşındaki kızının odasına da kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkması üzerine Donanma Komutanlığı görevinden istifa eden Oramiral Nusret Güner, bugün veda ziyaretlerine başladı.

Oramiral Güner'in Kocaeli Valisi Ercan Topaca'ya yaptığı ziyarete gazeteciler alınmazken, sivil plakalı otomobili ise kendisinin kullandığı görüldü.

Kocaeli Valiliği ziyaretine eskortun eşlik ettiği 34 AFN 53 numaralı sivil plakalı aracı kendisi kullanarak gelen Oramiral Nusret Güner, alışılmışın dışında otomobilden bina önünde inmeyip alt katta bulunan garaja girdi.

Basına kapalı yapılan ziyarette, Vali Ercan Topaca Oramiral Güner'i garajda karşıladı. Nusret Güner, Valilik anı defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti. Basına kapalı yapılan ve yaklaşık yarım saat süren görüşmeyi sadece Vilayet Basın Bürosu'nda görevli fotoğrafladı. Ziyaret bitiminde Oramiral Nusret Güner yine kendi kullandığı otomobille valilik binasından ayrıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Güner, vilayet çıkışı sırasında otomobili bir ara stop ettirdi. Güner daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret için Belediye binasına gitti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.