1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Artagan Projesi' dalga dalga yayılıyor

'Artagan Projesi' dalga dalga yayılıyor

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Lütfi Özenç, İYİ Parti'nin "Türkiye'nin zenginleşme reçetesi" olarak gündeme taşıdığı "Artagan Projesi"nin tanıtımı için seferberlik başlattı.

A+A-

Şişli Belediye Başkan yardımcısı, ortakses.com Genel Yayın Yönetmeni Ömer Lütfi Özenç, İYİ Parti'nin ortaya koyduğu ve "Türkiye'nin zenginleşme reçetesi" olarak hazırlanan "Artagan Projesi"ni gerek İYİ Parti tabanında gerekse ekonomi dünyasında tanınması için kolları sıvadı.

Türk toplumunun bugün içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlarından arındırarak yepyeni bir hayata geçişini hızlandıracak olan "Artagan Projesi" ülkemizin 'yeni dünya düzeni'ndeki yerini de gerek siyasi gerekse ekonomik düzlemde bir hayli sağlamlaştıracak. Yakın gelecekte başta İYİ Parti İstanbul ilçe teşkilatları olmak üzere yurt genelinde birçok ilde İYİ Partili üyelerle buluşacak olan 'Artagan Projesi'nin çok daha büyük kitlelere ulaşması yönünde hazırlıklarını tamamlayan Özenç, şöyle konuştu:

"Artagan gerçekleştiğinde; tedavüldeki nakit para tedavülden kaldırılacak ve hesaptan hesaba dijital para kullanılacağı için tüm finansal veriler, 'ölçülebilir' formata dönüştürülerek, mali suçlar, eksik beyan edilen gelirler ve kayıtlarda yapılan hatalar, algoritmalar tarafından izlenebilir hâle gelecektir. Bu sayede kayıt dışı ekonomiyi besleyen tüm hortumlar kesileceği gibi çoğu suç veya mali hatalar daha oluşmadan engellenebilecek ve devletin vergi gelirleri artacağı için vergi oranları düşürülebilecek bazı vergiler de kaldırılacaktır. Bu durumda, vergi kaçırmayan dürüst vergi mükelleflerinin vergi yükü azalacak ve vergi kaçırarak ticaret yapan rakipleriyle rekabet gücü de artacaktır.  Ayrıca, sosyal yardım yapılması gereken gerçek ihtiyaç sahiplerinin kimler olduğuna, kişiler ya da siyasi partiler değil sistem karar verecektir. Ekonomide, yüzlerce milyarlık kayba yol açan; kalpazanlık, kaçakçılık, naylon fatura, sahte beyan gibi pek çok mali suç tarihe karışacak. Gücü yetenin devleti dolandırdığı bu adaletsiz düzen Artagan ile sona erecek ve devletin vergi geliri, ücretlinin sırtına yüklenmeyecektir." dedi. Ömer Özenç sözlerini şöyle tamamladı:

"Artagan projesinin ve İyi Partinin diğer projelerinin, öncelikli olarak İYİ Partililer'e ve sonrasında toplumumuza çok daha hızlı ve etkin bir şekilde tanıtılması için çalışmalara başladım. Öncelikli olarak parti teşkilatlarımıza dağıtılmak üzere projemizin detaylarını görseller hazırlayarak 'basılı' hale getireceğiz. İYİ Partililer parti teşkilatlarının duvarlarına asılacak olan bu görseller aracılığıyla, İyi Parti iktidar olduğunda uygulamaya girecek olan bu projeleri çok daha hızlı bir şekilde öğrenecekler ve çevrelerini de bu projelerden haberdar edecekler. İnancım odur ki; yapılacak ilk genel seçimde, özellikle 'Artagan projesi' hem ülkemizin bozulan ekonomik sistemin çözüm anahtarı, hem de İYİ Partimizin en önemli seçim vaadi haline dönüşecek."

İYİ PARTİNİN ARTAGAN VE DİĞER PROJELERİNİN HAYATIMIZA KATACAĞI YENİLİKLER

artagan-22.jpg

artagan-21.jpg

artagan-20.jpg

artagan-14.jpg

artagan-140.jpg

artagan-13.jpg

artagan-12.jpg

artagan-11.jpg

artagan-011.jpg

artagan-101.jpg

artagan-10.jpg

artagan-10-arti-01.jpg

artagan-09.jpg

artagan-08.jpgartagan-08.jpg

artagan-07.jpg

artagan-06.jpg

artagan-05.jpg

artagan-04.jpg

artagan-03.jpg

artagan-01.jpg

artagan-02.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.