1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ölüme böyle gitti

Ölüme böyle gitti

Kocaeli'de çağrılı sistemle koruma altında bulunmasına rağmen eşi tarafından öldürülen Mehtap Civelek'in son görüntüleri ortaya çıktı

A+A-

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde Cumartesi günü 32 yaşındaki eşi Volkan Civelek tarafından öldürüldüğü belirtilen 1 çocuk annesi 25 yaşındaki Mehtap Civelek’in son görüntüleri ortaya çıktı. Eşinin kendisini öldüreceği gerekçesiyle polise şikayetçi olduğu bildirilen Civelek’in çağrılı sistemle koruma altında olduğu öğrenildi.

KİRALIK OTOMOBİLLE ALDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı soruşturma kapsamında polis, genç kadının son görüntülerine ulaştı. 17 Ocak’ta kaydedilen görüntülerde Mehtap Civelek’in işyerinden çıktıktan sonra Ümraniye’de işyeri önünde bir süre beklediği bu sırada eşinin kiraladığı otomobile bindiği tespit edildi. Görüntülerde otomobilinin şoförünün aşağı inmediği Civelek’in otomobilin ön koltuğuna oturduğu görülüyor.

LOKANTADAN ÇIKARKEN KAYDEDİLDİ
Soruşturma sırasında eşiyle buluştuktan sonra Anadolu kavağında bir lokantada yemek yediklerini söyleyen Civelek’in ifadesi üzerine bir kez daha harekete geçen dedektifler çiftin yemek yediği lokantayı tespit etti. Lokantada alınan güvenlik kamera görüntülerinde Volkan Civelek ile Mehtap Civelek’in lokantadan birlikte çıktıkları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Çiftin yedikleri yemek sonrasında 60 lira hesap ödedikleri öğrenildi. Garsonların ifadelerine başvuran polis çiftin yemek sırasında oldukça neşeli olduğunu tespit etti.
Cinayeti işledikten sonra tutuklanan Volkan Civelek’in verdiği ifadesinde 17 Ocak’ta lokantada yemek yedikten sonra eşiyle birlikte Karabük’e halasının yanına gittiği bir gece orada kaldıktan sonra 19 Ocak Cumartesi günü Gebze’ye geldiklerini söylediği öğrenildi.
Civelek burada önce eşi Mehtap Civelek’le tartışmaya başladıklarını daha sonra kayınbiraderi ile telefonda kavga ettiğini söylediği belirtildi. Olay sırasında çok sinirlendiğini ve kendisini kaybettiğini anlatan Volkan Civelek’in bu sırada otomobile doğru rastgele ateş açınca yanlışlıkla eşini vurduğunu söylediği öğrenildi. Öte yandan polis çiftin bir gece kaldığı Volkan Civelek’in halasına da ulaştı. Çiftin kaldığı evde yaşayan ailenin ikilinin birlikte misafir olarak geldiğini birlikte yemek yediklerini daha sonra aynı odada kaldıklarını söyledikleri öğrenildi. Volkan Civelek’in halasının durumda herhangi bir anormallik görmediğini söylediği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.