1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Öleceğim galiba' dedi, öldü

'Öleceğim galiba' dedi, öldü

Sohbet ettiği arkadaşlarına, "Gözüm seğiriyor öleceğim galiba" dedikten sonra motosikletine binen 2 çocuk babası Özcan Şahan, yolda bir otomobille çarpışınca hayatını kaybetti

A+A-

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne bağlı Bağcıllı Köyü’nde, sohbet ettiği arkadaşlarına, "Gözüm seğiriyor öleceğim galiba" dedikten sonra motosikletine binen 2 çocuk babası 30 yaşındaki Özcan Şahan, yolda bir otomobille çarpışıp yaşamını yitirdi.

Kaza, Nazilli İlçesi’ne bağlı Bağcıllı Köyü’nde bugün saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 30 yaşındaki Özcan Şahan, köydeki bir bakkalda bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti. 

Arkadaşlarına, "Gözüm seğiriyor, öleceğim galiba" diyen iki çocuk babası Şahan, daha sonra köy meydanına gitmek için plakasız motosikletine binip yola çıktı. Şahan yönetimindeki motosikletle, karşıdan gelen 29 yaşındaki Muhittin Ekşi yönetimindeki 09 NU 505 plakalı otomobil çarpıştı. Kasksız olan ve ağır yaralanan Şahan, köylüler tarafından otomobille Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Şahan yaşamını yitirdi.

Şahan’ın yakınları hastanede acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Jandarma otomobil sürücüsü Ekşi’yi ifadesinin alınması için karakola götürdü. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.