1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Öfkeli damat dehşet saçtı

Öfkeli damat dehşet saçtı

Denizli'nin Çal İlçesi'ne bağlı Kabalar Köyü'nde eşinin evi terk etmesine öfkelenen Neşat Tatar, kayınpederi Aziz Balı ve kayınvalidesi Münire Balı'yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra, aynı silahla yaşamına son verdi

A+A-

Olay, Çal İlçesi Kabalar Köyü’nde bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Çiftçilik yapan, 2 çocuk babası Neşat Tatar, iddiaya göre şiddet uyguladığı eşi Halime Tatar tarafından terk edildi. 

Babasının evine dönen Halime Tatar, jandarmaya da başvurup eşinden şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında Reşat Tatar’a ’eve yaklaşmama’ cezası verildi.


HALİME TATAR'IN (SAĞDA) AZİZ BALI ( SOLDA) MÜNİRE BALI (ORTADA)


Bunalıma giren Neşat Tatar, bugün evdeki pompalı tüfeği alıp, Kabalar Köyü’ndeki kayınpederi Aziz Balı’nın evine gitti. Tatar, kayınpederi Aziz Balı ile kayınvalidesi Münire Balı’ya pompalı tüfekle ateş açtı.

Öfkeden çılgına dönen eşini görünce koşarak kaçan Halime Tatar ise canını zor kurtardı. Balı çifti olay yerinde yaşamlarını yitirirken, evden çıkan Neşat Tatar, daha sonra köy yakınındaki bir çeşmenin başına gitti. Tatar, burada pompalı tüfeği başına dayayıp tetiği çekti ve yaşamına son verdi.

3 kişinin öldüğü olayla ilgili jandarma soruşturma başlatırken, cesetler Çal Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.