1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Ne olur kızımı kurtarın'

'Ne olur kızımı kurtarın'

Denizli'de 70 gün önce ortadan kaybolan 20 yaşındaki D.T.'nin annesi Songül T., kızının kandırıldığını ve uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürüp "Kızımı kurtarın" diye feryat etti

A+A-

 

Denizli’de Eylül ayında ortadan kaybolan D.T.’nin Konya’da olduğunu öğrenen 43 yaşındaki annesi Songül T. ile 45 yaşındaki babası Ahmet T. kente gidip kızlarını buldu. Genç kızı Denizli’ye getiren anne ve baba, kandırıldığı kişiler tarafından uyuşturucu hapa alıştırıldığını öğrenince evlatlarını tedavi ettirmeye çalıştı.

Tedavisi sürerken D.T., 20 Ocak’ta "Kuaföre gidiyorum" diyerek çıktı ve yine ortadan kayboldu. Anne Songül T., daha sonra Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na giderek kızının Yavuz ve Saliha adlı iki kişi tarafından kaçırılarak zorla tutulduğunu iddia edip şikayetçi oldu.

Konya’da olduğu belirlenen talihsiz D.T.’nin alınan ifadesinde kaçırılmadığını ve kendi isteğiyle kente geldiğini ifade etmesi üzerine savcılık takipsizlik kararı verdi.

ACILI ANNE YARDIM İSTEDİ

Çaresiz kalan anne Songül T., kızının kandırıldığını ileri sürüp "Kızımı kandırıp götürdüler. İlk gittiğinde uyuşturucuya alıştırmışlar bir süre tedavi gördü, o sırada yine ortadan kayboldu. Kızımdan uzun süredir haber alamıyorum. Kızımı batağın içine düşürmelerinden korkuyorum. Yetkililer kızımı bulup kurtarsınlar" diyerek yardım istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.