1. HABERLER

  2. Mükemmel ilişki nasıl olur?

Mükemmel ilişki nasıl olur?

İşte ölümsüz bir aşk için altın kurallar. Basit ve kolayca uygulayabileceğiniz öneriler sayesinde, sevgiliniz ile aranızda ki bağları kuvvetlendirebilir, böylelikle ölümsüz bir aşk yaşayabilirsiniz.

A+A-

Küçük sürprizlerden kaçınmayın !

Sevgilinize küçükte olsa sürprizler yapmaktan çekinmeyin. Biliyorsunuz, bu işlerin küçüğü büyüğü olmaz. Önemli olan içinizden gelmesi ve onu sevdiğinizi belli etmeniz. Üstelik sürpriz yapmanız için pahalı hediyeler almanıza da gerek yok. Akşam yemeğini elleriniz ile hazırlamanız ve güzel bir masa donatmanız yeterli olacaktır. Bu sevgilinizin oldukça hoşuna gidebilecek bir öneridir.

'Seni seviyorum' demekten çekinmeyin !

Erkek yada bayan farketmez. Nerde olursanız olun, sevgilinizi sevdiğinizi söylemekten kesinlikle çekinmeyin. Onu sevdiğinizi belli edin. Bunun için ille de başbaşa olmanıza gerek yok. Dışarda arkadaşlarınız ile oturduğunuz bir mekanda da söyleyebilirsiniz. Bunda utanılacak ve çekinilecek bir şey yok. Aşkınızı her daim belli edin. Sevildiğini bilmek kişileri heyecanlandırır.

İltifat ile sevgilinizi şımartın !

Arada sırada şımartılmak herkresin hoşuna gider. Sevgilinizi övün, onunla birlikte olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzdan bahsedin. Biraz şımartılmak sevgilinizinde hakkı.

Arkadaşlarıyla zaman geçirin !

Sadece kendi arkadaşlarınızla değil, sevgilinizin arkadaşlarıyla da vakit geçirmelisiniz. Sevgiliniz arkadaşları ile buluştuğu zamanlarda siz de eşlik edin. Onları tanımaya, kişisel özelliklerini öğrenmeye çalışın. Bu sevgilinizin oldukça hoşuna gidecektir. Ama dikkat etmeniz gereken bir husus var tabiki. Oda sevgilinizin arkadaşları ile polemiğe girmemek ve her söylenene eleştiride bulunmamak.

Sevgilinizi anlamaya çalışın !

Her zaman gülüp eğlenmemiz mümkün olmuyor ne yazık ki değil mi ? Arada üzücü olaylar, can sıkıcı bazı şeyler olabilir. Bu gibi durumlarda sevgilinizin üzerine çok fazla gitmeyin. O an morali çok bozuk olabilir ve gerçekten bunu o an sizinle paylaşmak istemiyor olabilir. Sevgilinizi anlamaya çalışın ve onu bunaltmayacak şekilde gene de destek olun.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.