1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Muhteşem Yüzyıl ekibine yasak

Muhteşem Yüzyıl ekibine yasak

Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı tüm dizi oyuncularına yasak!

A+A-

“Muhteşem Yüzyıl” ekibi Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın dün Trump Towers’da düzenlediği İstanbul Çocuk Tiyatrosu’nun etkinliğine destek verdi.

Etkinliğe Begüm Şen, Feryal Gülman, Revna Demirören, Reyhan Demirören, Gül Gölge Saygı, Suzan Toplusoy, Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Nebahat Çehre, Merih Turan, Yelda Tiftik, Zafer Kozanoğlu ve Zeynep Ilıcalı gibi birçok ünlü isim katıldı.
 
‘Sanata sansür olmaz’
 
Başbakan Erdoğan’ın “Muhteşem Yüzyıl”la ilgili eleştirilerine ‘O zaman doğrusunu çeksinler’ diyerek tepki gösteren Çehre, geçen sezon ayrıldığı diziyle ilgili dün ise “Üçüncü yılına girmiş sevilen bir dizi oldu. Türkiye’yi dışarıya iyi tanıtıyor. Başbakan’a tepkili değilim. Acaba gündem değişikliği mi yapmak istiyorlar diye düşündüm” dedi. Bir basın mensubunun, “Sansüre nasıl bakıyorsunuz?” sorusu üzerine ise Çehre, “Sanata sansür olur mu? Dünyada var mı öyle bir şey? Sanata sansür koyarlarsa ne bekleriz sonra, ne olabilir? Bir masal anlatılıyor neticede. Süleyman birebir at üstünde olmaz” cevabını verdi.
 
Gösteriye dizinin Kanuni’si Halit Ergenç ve Mahidevran’ı Nur Fettahoğlu birlikte katıldı. Arkadaşlarının sette olduğu için gelemediğini söyleyen Ergenç, “Tüm arkadaşlarımın kalbi burada” dedi.
 
Başbakan’ın eleştirisine cevap vermeyen Ergenç, “Bugün böyle konuşmaların yeri ve zamanı değil” diyerek röportajı bıraktı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı’nın tüm dizi oyuncularına Başbakan’a cevap vermemesi için konuşma yasağı getirdiği öğrenildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.