1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Miroslav Stoch ipini çekti!

Miroslav Stoch ipini çekti!

Mönchengladbach maçındaki tavırları nedeniyle Aykut Kocaman'ın kadroya almadığı Slovak oyuncu, taraftarın kara listesindeki programa konuştu, hocasını hedef aldı!

A+A-

Mönchengladbach maçında oyundan alınınca sert tavırlar sergileyen Miroslav Stoch, camiayı top yekün kızdıracak bir icraatın altına imza attı! Slovak oyuncu, taraftarın kara listesine aldığı Kanaltürk’teki Futbolizm programının muhabirine telefonda çarpıcı sözler sarfetti. Aykut Kocaman’ı hedef alan Stoch, “Ayrılıp, ayrılmayacağımı bilmiyorum. Hocanın benimle ilgili problemi olabilir” ifadesini kullandı. Stoch şunları söyledi: “Şu anda pek fazla oynamıyorum ve normal olarak da sinirliyim. Diğer insanlar da benim iyi oynadığımı düşünüyor, her şeyi deniyoruz ancak sonra yine beni (Kocaman’ı kastediyor) çıkarıyor.

Bu durumu gerçekten anlamıyorum. Devre arasında takımdan ayrılma konusunda ise bir şey söyleyemem ancak ben oynamak istiyorum.”

‘Bana kadroda olacaksın, dedi’

M’Gladbach maçında oyundan çıkarken, Kuyt’ın elini sıkmadığını doğrulayan Stoch, “Dirk Kuyt ile konuştum ve kendisinden özür diledim” dedikten sonra şöyle devam etti: “M’Gladbach maçının devre arasında hocam bana, ‘Seni 10 dakika sonra çıkartacağım’ dedi. Ben de problem olmadığını söyledim. Daha sonra bana, ‘İstanbul Belediye maçında kadroda olacaksın’ dedi ama kadro dışında kaldım. M’Gladbach maçında iyi oynadığımı düşünüyorum ancak buradaki sorun iletişim sorunu. Hocanın benimle ilgili problemi olabilir bilmiyorum!” Stoch’un yönetimden izin almadan bu açıklamayı yaptığı öğrenildi.

Saracoğlu yerine Holosko’ya gitti

Kadro dışı kalan Stoch, Saracoğlu’na gitmek yerine maçı vatandaşı Filip Holosko’nun evinde izledi. Holosko’nun eşi Adela, bu fotoğrafı maça kısa bir süre kala sosyal medyada paylaştı.

Kuyt: Stoch özür diledi

Dirk Kuyt, maç sonrasında hafta içinde yaşananları anlattı. Hollandalı, “Stoch antrenman öncesi yanıma geldi ve oyundan çıkarıldığı için çok kızgın olduğunu, bu yüzden beni görmediğini söyleyip, özür diledi. Ben de kendisine gereken nezaketi gösterdim” dedi. Daha sonra konuşan Aykut Kocaman’ın, Kuyt’un söylediklerinin aktarılması üzerine, “Böyle bir görüşmeden haberim yok. Eğer özür dilediyse, bizim için sevinç verici, iki takım arkadaşı arasında küslüğün olmaması” demesi şaşkınlık yarattı. Kocaman, ayrıca Stoch’ın kadroya alınmamasının tamamen kendi inisiyatifinde olduğunu söyledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.