1. HABERLER

  2. Mikrop Hikmet Ve Ömer Köroğlu marka zirvesin de...

Mikrop Hikmet Ve Ömer Köroğlu marka zirvesin de...

Ege Üniversitesi Genç Girişimciler topluluğunun düzenlediği "Ege'de Marka Zirvesi" kişisel marka dalında İzmir'in ve Ege bölgesinin sevilen şovmeni Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet durmuş ve ünlü radyocu-hikayeci Ömer Köroğlu ödül aldı.

A+A-

Ege Üniversitesi Genç Girişimciler topluluğunun düzenlediği "Ege'de Marka Zirvesi" Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Düzenlenen konferansa Türkiye'nin önde gelen markalarının
temsilcileri katıldı. Zirvenin son günün de ise kişisel marka olarak Sanatçı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet durmuş ve Radyocu Ömer Köroğlu katıldı.

Marka olmanın koşullarının, kişisel gelişim hikayeleri ile harmanlanıp anlatıldığı konferansta, genç girişimcilere altın değerinde öğütler verildi.

Yoğun ilginin olduğu salonda Mikrop Hikmet   başarılarının altında yatan altın nedenin sahne Programlarında kadına verdiği değerin olduğunu söyledi.Bunun yanı sıra halktan koparak değil, onlarla iç içe olmanın markalaşmada en büyük etken olduğunu söyledi.
 
Farklı sahne performansının yanı sıra yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine dikkat çeken Mikrop, kurmuş olduğu  Biz bize yeteriz sosyal sorumluluk projeleri kapmasında yapmış oldukları iyilik hareketleri ile örnek sanatçı olmanın önemini dile getirdi.

Ömer Köroğlu ise kişisel marka hikayesi sonrasın da soru cevap bölümünde radyoculukta farklı olanı bulup bunun üzerine çalışmalarını söyledi. "Kendine iyi bak" şiirsel hikayesini dinlemek isteyen katılımcıların isteğini kırmayan Köroğlu şiir sonrasın da büyük alkış aldı.

Kişisel markalaşma hikayelerini dinleyen katılımcılar Mikrop Hikmet'in yapmış olduğu kısa bir şovla keyifli anlar yaşadı.


Etkinlik sonrasın da Ege Genç Girişimciler topluluğu başkanı Merve Yıldırım katılımlarından dolayı Mikrop Hikmet ve Ömer Köroğlu'na plaket verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.