1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Mhp Çankırı İl Teşkilatı Göreve Başladı

Mhp Çankırı İl Teşkilatı Göreve Başladı

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, "Dedikodu kültürünü bitirdiğimizde önümüzde kimse duramayacaktır " dedi.

A+A-

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, "Dedikodu kültürünü bitirdiğimizde önümüzde kimse duramayacaktır " dedi.

Geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Arif Soysal'ın yerine atanan Çankırı MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır ve il yönetimi, yapılan toplantıyla göreve başladı.

MHP İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıya Dumanlı'nın yanı sıra MHP eski Çankırı milletvekilleri İrfan Keleş ve Ahmet Bukan ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı, yeni bir seçim sürecine girdiklerini belirterek, "İlk hedefimiz belediye seçimlerini kazanmak. Ben önümüzdeki dönemde Çankırı'da MHP'li bir belediye başkanı olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

MHP teşkilatları içerisinde bir dedikodu kültürünün hakim olduğunu ifade eden Dumanlı, "Gücünü içeride harcayan kişi ve kurumlar dışarıda başarılı olamazlar. Biz kendi dünyamızın dışında başka dünyaların olduğunu görmezsek dışarıdakilerin de bizi fark etmesini mümkün kılamayız. Onun için dedikodudan uzak kalın. Enerjiyi içeriye değil, dışarıda bütünleştirmeye çalışalım" diye konuştu.

Dumanlı, Çankırı'da özel ve bilimsel bir çalışma yürüterek belediye seçimlerini kazanacaklarını kaydetti.

MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır da, tüm makamların gelip geçici olduğunu belirterek, "Dün arkadaşlarımızın yürüttüğü bu şerefli görev, bugün bizlere nasip oldu. Bugün bizler varız, yarın başkaları olacaktır. Önemli olan burada ülkücülerin, milliyetçi hareketçilerin, inandığı davanın herhangi bir leke almamasıdır, MHP'nin yıpranmamasıdır. Bize, kendini ülkücü diye addeden arkadaşlarımıza düşen görev davamıza, teşkilatımıza ve liderimize sadakatle bağlı olmak, itaat etmek ve verilen görevleri yerine getirmektir. Bundan önceki bütün arkadaşlarımızın başımızın üzerinde yeri var. Partimiz, odamız, bağrımız ve yüreğimiz açık. Herkesin dualarını bekliyorum."diye konuştu.

MHP ÇANKIRI İL TEŞKİLATI GÖREVE BAŞLADI

MHP ÇANKIRI İL TEŞKİLATI GÖREVE BAŞLADI

MHP ÇANKIRI İL TEŞKİLATI GÖREVE BAŞLADI

MHP ÇANKIRI İL TEŞKİLATI GÖREVE BAŞLADI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum