1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Meteoroloji'den yağış uyarısı!

Bu gece yarısı Ankara, Eskişehir, Bolu ve Çankırı’da başlayacak kar yağışının yarın öğleye kadar etkili olması beklenmektedir. (5 – 20 cm. arası).

A+A-

ANADOLU’NUN KUZEYBATISINDA KAR YAĞIŞI

Bu gece yarısı Ankara, Eskişehir, Bolu ve Çankırı’da başlayacak kar yağışının yarın öğleye kadar etkili olması beklenmektedir. (5 – 20 cm. arası). 

ANTALYA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Antalya’da bugün başlayacak yağışın gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak, yarın il genelinde kuvvetli güneyli rüzgarlarla birlikte çok kuvvetli (51-75 kg/m2) ve yerel olarak şiddetli (76-100 kg/m2) olması tahmin edilmektedir. Kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacak yağışın Antalya’nın iç ve dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması ve etkili yağışın Cumartesi gece saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. 

KIYI EGE’DE KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Kıyı Ege’de bugün başlayan yağışın; akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak, güneybatılı kuvvetli rüzgarla birlikte, İzmir, Aydın, Muğla il geneli ile Balıkesir’in Ege kıyısındaki ilçeleri ve Çanakkale’nin güneyinde yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklenmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.