1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener’den videolu tepki

Meral Akşener’den videolu tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa duyurusunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiği konuşmasını hatırlatan bir paylaşımda bulundu.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir yol ayrımındasın Sayın Erdoğan...Ya milletini seçip gerekeni yapacaksın ya da damadını seçip ilk sandıkta gideceksin" dediği görüntüyü paylaşarak aynı ifadeleri kullandı.

Akşener, Berat Albayrak’ın istifa etmesine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İYİ Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmanın görüntülerini paylaşan Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Bir yol ayrımındasın Sayın Erdoğan. Bu aziz millet senin ona reva gördüğü bu yokluğu, bu zorluğu hak etmiyor. Milletin sabrı artık tükeniyor. Atılacak adımlar belli. Sen sadece seçimini yapacaksın. Ya söylediklerimi yapıp ülkeye nefes aldıracaksın ya da bu kafayla devam edip ülkeyi uçuruma sürükleyeceksin. Ya milletin sesini duyup derdini çözeceksin ya da danışmanlarını dinleyip sefa süreceksin. Ya milletini seçip gerekeni yapacaksın ya da damadını seçip ilk sandıkta gideceksin."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.