1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener’den Devlet Bahçeli’ye yanıt

Meral Akşener’den Devlet Bahçeli’ye yanıt

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine "Evine dön" çağrısı yaptığı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener canlı yayında açıklamalarda bulundu.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, seçim dönemleri dışında da vatandaşın ziyaret edilmesi ve esnafın dertlerinin dinlenmesi düsturuyla başlattığı yurt gezileri devam ediyor.

Nevşehir’in Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Meral Akşener, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Akşener kendisine ‘evine dön’ çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi:

PARMAK SALLAMAK SİYASİ NEZAKETLE BAĞDAŞMAZ
"Siyasi magazin konularında konuşmayı ve siyasetçilerin ita amiri pozisyonunda parmak sallamayı siyasi nezaketle bağdaştıramıyorum. Sayın Bahçeli'nin kendisine dair ısrarla altını çizdiği özelliği, nezaketidir ama Türkiye'nin özellikle ekonomi noktasında problemleri olduğu bir dönemde üzerine salgın yaşadığımız bir dönemde, esnafımızın, işçimizin, işsiz gençlerimizin pek çok sorunu varken, milletin sesini duymak, o sese bir cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını da hiç hoş bulmuyorum. Fakat bir kez daha söyleyeyim; Sayın Erdoğan lütfen ortağınızı üzerimize sardırmaktan alın, yeterli ilgiyi gösterin lütfen. Bizim derdimiz millettir."

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yaptığı çağrı siyasetin gündemini allak bullak etti.

"Zillet İttifakı’nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP’nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanım'ın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Sayın Akşener’in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır” demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.