1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener: "İşlem Tamam"

Meral Akşener: "İşlem Tamam"

Meral Akşener, yayınladığı yeni yıl mesajında, olağanüstü kurultay çalışmalarının tamamlanma safhasına geldiğini açıkladı.

A+A-

Olağanüstü kurultay çalışmalarının tamamlanma safhasına geldiğini belirten Akşener, diğer genel başkan adayları ile ortak takvim belirlenmesinin ardından toplanan imzaların birleştirilerek MHP Genel Merkezine teslim edileceğini açıkladı.

MHP Genel Başkan adaylarının imza toplama çalışmalarının tamamlanmasının ardından önümüzdeki hafta sonu biraraya gelmesi bekleniyor.

İşte Akşener'in Yeni Yıl Mesajı:

Değerli Ülküdaşım,

Bir yılı daha geride bırakırken, çıktığım yeni yolda vermiş olduğunuz destekle 2016 yılına azim ve umutla giriyorum. Bu umudumun temelinde, Milliyetçi Hareket Ülküsüne sadakat ve fedakarlıkla sahip çıkan, sorumluluk sahibi siz değerli ülküdaşlarım bulunmaktadır. Olağanüstü Kurultay talebi çalışmalarımız tamamlanma safhasına gelmiştir. Bu aşamadan sonra, diğer imza toplayan Genel Başkan adayı arkadaşlarımızla, kararlaştırabileceğimiz bir takvime göre, elimizdeki imzaları birleştirerek, müracaat sürecini başlatabiliriz. Göstermiş olduğunuz cesaret ve çalışkanlık ile kısa sayılabilecek bir sürede yeterli sayının çok üzerinde imza toplanmasını sağlayan siz Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunar, bu vesileyle yeni yılınızı kutlarım.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.