1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meral Akşener: Fezlekeye 'evet' oyu vereceğiz

Meral Akşener: Fezlekeye 'evet' oyu vereceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, HDP'li Semra Güzel hakkında düzenlenen fezlekede partisinin milletvekillerinin "evet" oyu kullanacağını açıkladı.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı belediyede ziyaret etti. Akşener, basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren görüşmenin çıkışında açıklama yaptı. Akşener, dün kendisini halk otobüsü esnafının ziyaret ettiğini ve Yavaş’tan memnuniyetleri ile isteklerini dile getirdiğini söyledi. Akşener, belediyeye ilişkin çözülmesi gereken sorunları Yavaş’a ilettiğini ayrıca Ankara’ya dair projeleri, hizmetleri hakkında bilgi aldığını belirtti.

'EVET, OYU VERECEKLER'

Meral Akşener PKK'lı teröristle çekilen fotoğrafları basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili  Semra Güzel hakkında sessizliklerinin eleştirildiğinin anımsatılması üzerine, "AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın da bu konuda ne dediğine dair bir bilgim yok benim. Bu sabah dediyse bilemem. AKP yöneticilerinin bu konuda kimsenin bir laf etmediğini söylemeleri çok ilginç. Burada bulunan arkadaşlarımın tümü 2013’te ‘açılım-saçılım’ denen sürece karşı çıkmış insanlarız. Bize o dönemde Sayın Erdoğan, 'Kandan besleniyorlar, ölümden besleniyorlar' şeklinde tahkir eden bir dil kullanmıştı. Semra Güzel isimli milletvekilinin fezlekesi getirilecek muhtemelen Meclis'e; emin değilim çünkü. Ne zaman AKP’liler haldır haldır bağırdılar, hiçbir zaman sonuç olmadı. Ben milletvekili değilim; ama arkadaşlarımdan bildiğim, o fezlekeye 'evet' oyu verecek arkadaşlarımız. İYİ Parti'nin tutumu her zaman terör, teröre yataklık, terörle, teröristle iltisak, irtibat gibi konularında açık ve nettir. Burada sorunumuz yok, umarım rahatlamışlardır" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.