1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mahkûmlar helikopterle kaçtı!

Mahkûmlar helikopterle kaçtı!

Kanada'nın Montreal kentinde iki mahkûm, hapishane avlusuna doğru alçalan bir helikopterle kaçtı. Yakalanan pilot, 'Ölümle tehdit edildiğim için bunu yaptım' dedi

A+A-

Kanada resmi yayın kuruluşu CBC'nin bölgesel radyo yayınının haberine göre, Benjamin Hudon-Barbeau ve Danny Provencal adlı mahkumlar Montreal kentinin 60 kilometre kuzeybatısındaki Saint-Jerome Hapishanesi'nden helikopterle kaçtı. 

Hapishane avlusuna doğru alçalan helikopterden sarkıtılan ip merdivene tutunarak kaçan ve Chertsey bölgesindeki geniş ormanlık alana doğru uzaklaşan mahkumlar için tüm eyalette arama çalışmaları başlatıldı.

HELİKOPTER KIRSAL ALANDA BULUNDU 

Polis, kaçış sırasında kullanılan helikopteri, kırsal alanda terk edilmiş halde buldu. Ölümle tehdit edilerek helikopteri kullandığı iddia edilen pilotun şoke olduğu ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Bölgedeki diğer şehirlerin emniyet birimlerinden de yardım alan polis ekipleri, kaçan mahkumlardan Barbeau'yu kısa sürede yakaladı. Diğer mahkum Provencal için arama çalışmaları sürüyor. Ormanlık bölgede köpeklerle arama çalışmalarını sürdüren polis, helikopterlerle de termal tarama yapıyor.

HELL'S ANGELS ÜYELERİ

Her iki mahkumun da Hell's Angels (Cehennem Melekleri) isimli suç örgütünün liderlerinden olduğu belirtiliyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.