1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kocanın ret cinneti: 2 ölü, 1 yaralı

Kocanın ret cinneti: 2 ölü, 1 yaralı

Gaziantep'te, evi terk eden karısını ikna etmeye çalışan Ejder Keçiş, ret cevabı alınca, kayınpederi ve kaynanasını bıçakla öldürüp eşini yaraladı

A+A-

Olay, saat 23.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Cemil Cahit Barlas Caddesi üzerinde bulunan Almira Apartmanı’nda meydana geldi. Fatma Keçiş yaklaşık 8 ay önce 20 yıllık eşi ve 3 çocuğunun babası Ejder Keçiş’i terk edip, aynı apartmanda oturan babasının evine gitmişti. Eşini ikna etmek isteyen, fakat ret cevabı alan Ejder Keçiş, dün akşam saatlerinde kayınpederi Adil İsaoğlu’nun evine gitti. 

APARTMAN GÖREVLİSİ İHBAR ETTİ

Fatma Keçiş’ten yine ret cevabı alan Ejder Keçiş, çıkan tartışma sonrası üzerinde taşıdığı bıçakla kayınbabası Adil ile kaynanası Perihan İsaoğlu ve eşi Fatma Keçiş’e saldırdı. Keçiş, eşini, annesini ve babasını vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Apartman görevlisi Ejder Keçiş’i elinde bıçakla kaçarken görünce durumu polise bildirdi.

KARISININ HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren ekipler kanlar içerisinde yerde yatan yaralılardan Perihan İsaoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ambulanslarla baba Adil İsaoğlu 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne Fatma Keçiş ise Şehit Kamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Adil İsaoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatma Keçiş’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
Polis, kaçan Ejder Keçiş ’in yakalanması için çevrede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.