1. HABERLER

  2. ÇEVRE/TARIM/HAYVANCILIK

  3. Kızının önünde karısın boğdu

Kızının önünde karısın boğdu

Boşanmak isteyen eşini kızının yanı başında elleriyle boğarak öldürdü

A+A-

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, salonda televizyon izleyen 2.5 yaşındaki kızının yanı başında, boşanma konusunda çıktığı ileri sürülen tartışmada Mustafa Acar, eşi Ayşe Acar'ı elleri ile boğarak öldürdü. Polise teslim olan zanlı koca çok pişman olduğunu söyledi.

Olay, bugün saat 20.30 sıralarında, Aydın Mahallesi 4294 Sokak 82 numarada meydana geldi. 3.5 yıl önce evlenen ve 2.5 yaşında Gülden Acar isimli bir kız çocuğu bulunan 25 yaşındaki Ayşe Acar ile Mustafa Acar çifti yaklaşık 2 ay önce Konya'dan İzmir'e taşındı. Bir süredir aralarında şiddetli geçimsizliğin bulunduğu belirtilen çiften Ayşe Acar, eşinden boşanmak istedi. Bugün adliyeye giderek dilekçe verdiği öğrenilen Ayşe Acar ile tekstil işçisi eşi Mustafa Acar arasında akşam saatlerinde tartışma çıktı. Salonda televizyon izleyen kızlarının yanında çıkan tartışmada cinnet getiren Mustafa Acar, eşi Ayşe Acar'ı elleri ile boğarak öldürdü. Çocuğu komşularına bırakan baba Acar, Karabağlar Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

"PİŞMANIM"

Bunun üzerine eve giden polis ekipleri, Ayşe Acar'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin evde yaptıkları incelemenin ardından Ayşe Acar'ın cesedini otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Mustafa Acar'ın polisteki ilk ifadesinde, "Boşanma konusunda akşam tartışmaya başladık. Bana 'Seni aldatıyorum' deyince çılgına döndüm, boğdum. Çok pişmanım. Geriye dönebilseydim yapmazdım" dediği öğrenildi. Sağlık raporu için hastaneye götürülmek üzere polis merkezinden çıkartılan Mustafa Acar kendisini görüntüleyen basın mensuplarına da ağlayarak "Çok pişmanım" dedi. Zanlı Acar'ın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Çiftin çocuğu ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.