1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kılıçdaroğlu'na saldıranın kimliği ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu'na saldıranın kimliği ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesi sırasında yapılan saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlatıldı...

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesi sırasında yapılan saldırıya ilişkin çok yönlü soruşturma başlatıldı. Yapılan araştırma sonucunda Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin adının Akkuzulu Köyünden Osman Sarıgül olduğu belirlendi. Saldırıdan sonra kaçan Sarıgül, jandarma ve polis ekipleri tarafından köyünde ve her yerde aranıyor.

Cumhuriyet gazetesinden Alican Uludağ’ın haberine göre Kılıçdaroğlu'na Çubuk'un Akkuzulu Köyünde yapılan saldırıyla ilgili soruşturmayı Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığı yürütüyor. Görüntüler üzerinden yapılan inceleme sonucunda 6 saldırganın kimliği belirlendi. Bizzat Çubuk Kaymakamı'nın köyde şüphelilerin yakalanması çalışmalarını yürüttüğü belirtilirken, saldırgan Sarıgül'ün kaçtığı dile getirildi.

Ankara Emniyeti'nin Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise olaydan önce sosyal medyadan saldırı için çağrı yapılıp yapılmadığını araştırıyor.

Ankara Valiliği ise şehit cenazesinde yeterli güvenlik önlemi alınmamasıyla ilgili idari soruşturma başlattı.

Saldırıyla ilgili Habertürk'e konuşan köylüler, "Bunlar hep yabancı, bunları yapanlar bu köyden değil. Provokasyon yapıyorlar" demişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.