1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kazlıçeşme-Halkalı tren seferlerine ara verildi

Kazlıçeşme-Halkalı tren seferlerine ara verildi

İstanbul'da banliyö tren hatlarının yüzeysel metroya dönüştürülmesi ve 3 hatta çıkarılması çalışmaları nedeniyle Kazlıçeşme-Halkalı arasındaki seferlere bugünden itibaren ara verildi. Uygulamadan haberdar olmayıp istasyona giden vatandaşlar şaşkınlık yaşa

A+A-

 

Banliyö tren hatlarının yüzeysel metroya dönüştürülmesi çalışmaları kapsamında Kazlıçeşme-Halkalı istasyonları arasında yapılan seferler bugünden itibaren durduruldu.

Tren seferlerinin iptal olması nedeniyle aynı güzergahı kullanan vatandaşlar için de otobüsle taşımacılık yapılacağı belirtildi. TCDD tarafından yapılan açıklamada uygulama nedeniyle vatandaşların ulaşımını sağlamak amacıyla ilk etapta Halkalı-Küçükçekmece arasında 15 otobüsle günlük 105 sefer, Küçükçekmece-Yenikapı arasında ise 40 körüklü otobüs ile günlük 200 sefer yapılacağı belirtildi.

TCDD, Yedikule-Sirkeci arasında banliyö trenlerinin çalışmaya devam edeceğini duyurdu. Yedikule-Sirkeci arasında 15 dakikada bir tren çalışacak.


TREN İÇİN GELDİLER OTOBÜSLERE YÖNELDİLER

Uygulamadan haberi olmayan vatandaşların sabah erken saatlerde istasyonlara gittiği görüldü. Yolcu kalabalığının yaşandığı yerlerden biri olan Zeytinburnu İstasyonu’nda sabah saatlerinde yine hareketllilik yaşandı.

Görevlilerinin kendi imkanlarıyla hazırladığı ve tren seferlerinin iptal edildiğini belirten el yazılarını gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Seferlerin iptalinden haberi olan ancak otobüs seferlerinin hangi güzergahtan yapıldığını bilmeyen vatandaşlar da istasyonlardaki güvenlik görevlilerinden bilgi alarak otobüslere yöneldi.

Uygulamaya tepki gösteren vatandaşlar da oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.