1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Kapıyı aç atlayacağım'

'Kapıyı aç atlayacağım'

Tuzla'da Topkapı'ya yolcularıyla giden özel halk otobüsündeki bir yolcu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde eline aldığı bıçakla şoförü tehdit edip durmasını söyledi. O saniyelerde yaşananlar ise, otobüsün içindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedild

A+A-

Tuzla-Topkapı hattında çalışan 500 T numaralı özel halk otobüsündeki bir yolcu, köprüden geçildiği sırada oturduğu yerden kalkıp elinde bıçakla şoförün yanına geldi.

Eli bıçaklı yolcu, şoför Davut Ayvalı’ya "Dayı dur burada. Burada beni indireceksin. Gözünü seveyim kapıyı aç atlayacağım ben. Ya bıraksana sen beni burada, gözünü seveyim beni kırıyorsun aç şu kapıyı aç aç aç" derken otobüs şoförü Ayvalı ,eli bıçaklı yolcuyu sakinleştirmeye çalışıp "Ölüm çare değil ki, neden böyle yapıyorsun? Sen ölümü çare olarak görme güzel kardeşim" diye konuştu.

POLİSE HABER VERDİ

Otobüs şoförü köprüyü geçtikten sonra eli bıçaklı yolcuyu kapıyı açıp indirmek zorunda kaldı. Köprüdeki görevli polis otosunu gören Davut Ayvalı, polislere durumu bildirip otobüsten inen eli bıçaklı yolcunun yakalanmasını sağladı.

Olayın ardından bugün basın mensuplarına konuşan otobüs şoförü Davut Ayvalı "Köprü girişine geldiğimizde elinde bıçak olan birisi gelip kapıları açmamı istedi. Köprüden atlayacağını söylüyordu, konuşarak engel olmaya çalıştım. Köpürün çıkışına kadar konuştuktan sonra kapıyı açmak zorunda kaldım. Arkamdan gelen polis ekibine hemen durumu söyledim, onlarda yakalayıp gözaltına aldılar. Arkadaşın atlamasına engel olduğum için mutluyum’ diye konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.