1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kadıköy'de yangın!

Kadıköy'de yangın!

Yaşlı adam yanmaktan son anda kurtarıldı

A+A-

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm projesi nedeniyle boşaltılan eski bir binada saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. 

İddiaya göre, devrilen mum nedeniyle çıkan yangında alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Olay yerine gelen ilk önce varan polis ekipleri içeride mahsur kalan 72 yaşındaki Şaban Çelik'i alevlerin arasından çıkardı. Sokaklarda yaşadığı öğrenilen Çelik, yoğun dumandan etkilendi. Çelik, olay yerinde gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrası yangı kontrol altına alındı.

"BÜYÜK PANİK YAŞADIK"
Alevlerden dolayı büyük panik yaşadığını söyleyen bir mahalle sakini, "Yanan yer terk edilmiş bir bina. İçeride Şaban adında yaşlı adam yaşıyordu. O da evi mumla aydınlatıyordu. Söylenene göre devrilen mumdan dolayı yangın çıkmış. Çevreden geçenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Biz de büyük panik yaşadıkö diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.