1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kadıköy'de aile cinneti!

Kadıköy'de aile cinneti!

Kadıköy'de cinnet getirdiği belirtilen bir kişi, yeğenini öldürüp babasını yaraladıktan sonra intihar etti

A+A-

Edinilen bilgiye göre Caferağa Mahallesi Ağabey Sokak'taki Eren Apartmanı'nın 3. katında oturan 82 yaşındaki Ömer Eren, oğlu Abdülkadir Eren (53) ve Sibel Kavim (31) arasında henüz belirlenemeyen nedenle bu sabah saat 09.30 sıralarında tartışma çıktı. Abdülkadir Eren tartışma sırasında Ömer Eren ile Sibel Kavim'e ateş etti.

Ömer Eren, sağ ayağından hafif şekilde yaralanırken, Sibel kavim ise ağır yaralandı. Ömer Eren hastaneye götürüldü ancak Sibel Kavim olay yerinde hayatını kaybetti. Tartışma sırasında evde bulunan ve herhangi bir yara almayan anne Emin Eren de, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Abdülkadir Eren olaydan sonra, kendilerine ait olduğu öğrenilen binanın bir üst katındaki daireye çıkarak, evi ateşe verdi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi. Polis sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı. Özel harekat polisleri binaya geldi ancak Abdülkadir Eren'in bulunduğu eve, yangın kontrol altına alındıktan sonra içeriye girildi. İçeriye girildiğinde ise Abdülkadir Eren'in kendisini vurduğu ortaya çıktı. Polis, olay yerinde incelemesine devam ediyor. 


 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.