1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İzmir'de müthiş derbi! 5 gol, kartlar...

İzmir'de müthiş derbi! 5 gol, kartlar...

PTT 1. Lig'in 26 . haftasında oynanan İzmir derbisini, Göztepe 2-0 geriden 3-2'lik skorla kazanmayı başardı. Karşıyaka karşılaşmayı 9 kişi tamamladı

A+A-

 

PTT 1. Lig'in 26 . haftasının en önemli maçında, Göztepe ile Karşıyaka İzmir derbisinde karşı karşıya geldiler. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan ve baştan sona büyük mücadeleye sahne olan mücadele 3-2 Göztepe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşıyaka 12. dakikada Caner Ağca ve 28. dakikada Mustafa Sevgi ile 2 farklı üstünlüğü yakalarken, Göztepe'de 35. dakikada oyuna dahil olan Şaban Genişyürek 39., 45. ve 86. dakikada attığı gollerle hattrick yaptı ve takımının geri dönüş yaparak önemli bir galibiyet almasını sağladı. Öte yandan Kaf-Kaf'ta 72. dakikada Muhammet Türkeri ve 81. dakikada Sehmus Özer gördükleri kırmızı kartlarla oyun dışında kaldılar.

Hakeme saldırı

Maçın bitiş düdüğüyle beraber ortalık yine karıştı. Karşıyakalı futbolcular hakemlerin çevresini sararak sert tepki gösterirken onlarca çevik kuvvet polisi de hakemleri çembere alarak korumaya çalıştı. 

Bu skorun ardından playoffa kapak atmaya çalışan Karşıyaka 37 puanla 8. sıraya geriledi. Ligde kalma yarışı veren Göztepe ise 26 puana yükseldi ve 16. sıraya yerleşti. 1. Lig'in 27. haftasında Göztepe Manisaspor deplasmanına gidecekken, Karşıyaka ise Samsunspor'u ağırlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.