1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İzmir'de feci kaza...

İzmir'de feci kaza...

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refuju aşarak karşı şeritten gelen başka bir otomobil ile çarpıştı, 3 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Kaza, saat 23.30 sıralarında, Yeşildere Caddesi Hilal Köprü üzerinde meydana geldi. 21 yaşındaki Aycan Işılğan annesine ait olan 35 HB 8676 plakalı otomobil ile Bornova'dan Karabağlar yönüne giderken iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak orta refujdeki bariyerlere çarptı. Havalanarak takla atmaya başlayan otomobil, karşı şeritten gelen makine mühendisi Hasan Emrah Pınar (30) yönetimindeki 34 JE 7825 plakalı otomobilin sürücü kabininin üzerine çarptı. Işılğan yönetimindeki otomobil bir süre daha takla atarken, araçtaki iki kişi de yola savruldu. Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Pınar'ın kullandığı otomobil ise orta refuja çarparak durabildi.

Hurdaya dönen iki otomobili de gören diğer sürücüler kazayı, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, sürücü Pınar ile diğer araçtan yola savrulan 19 yaşındaki Çiğdem Gümüş'ün kaza yerinde öldüğünü belirledi.

Işılğan ise ambulans ile Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Işılğan hayatını kaybetti. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından ölen 2 kişinin cesedi çağrılan cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Hurdaya dönen iki otomobilin çekicilerce alınmasının ardından 45 dakika Bornova yönüne kapalı kalan yol tekrar açıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.