1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İyilik yapayım derken linç ediliyordu

İyilik yapayım derken linç ediliyordu

Çin'de aniden önüne çıkan çocuğa çarpan sürücü, yaralı çocuğu sıkıştığı yerden çıkarmak isterken çevredekiler tarafında linç edilmeye çalışıldı

A+A-

Çin'de koşarken aniden arabasının önüne çıkıp yaralanan sekiz yaşındaki çocuğu kurtarmaya çalışan adam, çevredekiler tarafından çocuğu öldürüyor şeklinde anlaşılınca linç girişime uğradı. Henan eyaletinin Zhengzhou kentinde yaşanan olayda altı yaşındaki çocuğu sıkıştığı arabanın altından çıkarmaya çalışan Zhang adındaki sürücüyü öfkeli kalabalıktan polis kurtardı.

Sürücü yaralı çocuğu kurtarmaya çalışırken çevredekiler öldürmeye çalıştığını sandı. Birden kalabalığın arasında kalan adam çocuğu bırakıp kendi canını kurtarmaya çalıştı. Linç girişimi sonrası adam yara aldı.

Polis sözcüsü "Tamamen yanlış anlama. Adam çocuğun ölüp ölmediğini görmek için vücudunu ters çevirmiş. Ama çevredekiler delil bırakmamak için çocuğu öldürmeye çalıştığını düşünüp saldırmış. Sonra biz araya girdik. Zhang çok ciddi yara aldı. Belki daha kötü" dedi.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre 6 yaşındaki çocuk ise iç kanama nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis kalabalığı dağıtıp sürücünün güvenli şekilde gitmesi için eskortluk yaptı. Bir yetkili Kazadan sürücü sorumlu değil. Küçük çocuk topunu almaya koşarken aniden arabanın önüne çıkmış" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.