1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Partili Ünzile Yüksel: Vatandaş 'bıktık artık kurtarın bizi' diyor

İYİ Partili Ünzile Yüksel: Vatandaş 'bıktık artık kurtarın bizi' diyor

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel 3 Ağustos Çarşamba (dün) günü Çankırı'ya ziyarette bulundu...

A+A-

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel 3 Ağustos Çarşamba (dün) günü Çankırı'ya ziyarette bulundu ..
Ünzile Yüksel sabah saat 09:00'da karşılanarak Çankırı'da iyi ve cesur kadınlar ile kahvaltı programında bir araya geldiler ardından İl Başkanı Aydın Akbaş, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapan Ünzile Yüksel ziyareti ile ilgili basın ile söyleşi de yaptıktan sonra İYİ Parti'ye yeni üye yapan kadınlara rozetlerini taktı.

PAZAR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekipler halinde kapı siyaseti yapmak üzere mahallelere dağılıp pazar ziyaretinde bulundular. Çankırı'da büyük bir teveccüh ile karşılanan İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, ülkenin siyasi ve ekonomik gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yüksel şöyle konuştu:

"Bu benim ilk Çankırı ziyaretimdi. Gördük ki memleketin her yerinde olduğu gibi vatandaş ekonomiden dert yanıyor. Çiftçisi de, hayvancılık yapanı da, esnafı da, alışverişe gelen vatandaşı da diyor ki 'bıktık artık kurtarın bizi'. Saray'da keyif yapanlar da herkesin keyfi yerinde zannediyor! Oysa ki vatandaş bu durumun müsebbibini biliyor ve farkında! Biz sadece vatandaşı dinliyor, dertlerine ortak oluyoruz. Sadece seçim zamanı değil olağan zamanda da kapılarını çalıp yanlarında olduğumuzu söylüyoruz. Biz memleketimizin her yerini seviyor görmezden gelmiyoruz. Çankırı'mızı da çok sevdik. İnşallah Çankırı'da yaptığımız yapacağımız çalışmaların karşılığını bulacağız.  

Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Hep birlikte el ele vererek çalışıp, birlikte başaracağız. Görüyorum ki Çankırı da İYİ olacak. Az kaldı bu saltanat bitecek. Ülkemiz liyakat ile yönetilecek.

Ünzile Yüksel şehir merkezindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Çankırı'dan ayrıldı.

cankiri-iyi-parti-unzile-yuksel-ziyaret-resim-022.jpg

cankiri-iyi-parti-resim-011.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.