1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Partili Erhan Özkan'dan Kartal Belediye Başkanı Yüksel'e ziyaret

İYİ Partili Erhan Özkan'dan Kartal Belediye Başkanı Yüksel'e ziyaret

İYİ Parti İstanbul İl Yerel Yönetimler Başkanı Erhan Özkan ve beraberindeki heyet bugün Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i ziyaret ederek Kartal Stat Meydanı projesi hakkında bilgi aldı.

A+A-

Belediye Başkanı Yüksel'in makamında gerçekleşen ziyaret sonrası Ortak Ses'e konuşan İstanbul İl Yerel Yönetimler Başkanı Erhan Özkan; "Bu tür ziyaretlerimiz yerel yönetimler gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerin süreçleri ile ilgili bilgilenmenin ötesinde olası yeni talepleri de belediye başkanlarımıza iletme görevini yerine getiriyoruz."  derken Kartal'ın genç ve dinamik belediye başkanı Gökhan Yüksel'in gösterdiği nezaket ve ev sahipliği için de ayrıca teşekkürlerini bildirdi.

ÖZKAN VE BERABERİNDEKİLER İYİ PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI'NI DA ZİYARET ETTİ

Öte yandan aynı gün Erhan Özkan ve beraberindeki heyet İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve teşkilat üyeleriyle biraraya gelen İstanbul İl Yerel Yönetimler Başkanı Erhan Özkan ve beraberindekiler, Kartal ilçesiyle ilgili siyasi gündemi değerlendirirken ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını da karşılıklı olarak görüştüler.

ziyaret-01.jpeg

ERHAN ÖZKAN: ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

İYİ Parti İstanbul İl Yerel Yönetimler Başkanı Erhan Özkan ziyaretlerle ilgili olarak "İstanbul'umuzun sahip olduğu 39 ilçenin tamamını aralıklı olarak ziyaret programımıza aldık. Genel Başkanımız nasıl ki yurdun dört bir yanını karış karış gezerek vatandaşımızla biraraya geliyorsa bizler de teşkilat olarak bu ziyaretlerimizi İstanbul genelinde sürdürecek ve yerelde biriken sorunlarla ilgili bilgi sahibi olurken sonrasında da o sorunların çözümleri konusunda Millet İttifakı ile görevde bulunan belediye başkanlarımızla görüş alışverişleri sağlayacağız. İYİ Parti olarak yurdun her bir köşesinde yaşayan vatandaşımızın sorunu bizim için ne kadar öncelikli ve önemliyse, İstanbul'da yaşayan insanımızın sorunu da bir o kadar önemli ve öncelik arzediyor. Bu açıdan değerlendirdiğimizde Kartal ilçemizi ziyaretimiz de hayli verimli ve tatmin edici geçti." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.